Jump to content
Fiestaclub.nl
 • Agenda

  • 05 mei 2019
   15  
   Hier komt de informatie over fitp zodra het beschikbaar is. 
  • 19 mei 2019
   22  
   Na het succes van vorige jaren kon het natuurlijk niet uitblijven dat we dit jaar met een vervolg zouden komen!
   Op Zondag 19 mei wordt er voor de Fiestaclub door Autobedrijf Mebu in Nootdorp weer een gezellige dag georganiseerd. De dag zal er grotendeels hetzelfde uit komen te zien als vorig jaar, waarom veranderen als het een succes was. Er kunnen nog wat kleine veranderingen in het schema worden doorgevoerd, maar de datum staat vast dus die kan je vast noteren.
   Het programma zal er ongeveer zo uit komen te zien:
   13:00 uur aanvang in Nootdorp, ontvangst met koffie/thee en koek en inschrijven voor de puzzelrit
   13:30 uur tot ongeveer 14:15 uur aanvang puzzelrit
   16:30 uur uiterlijke terugkomst in Nootdorp.
   17:00 uur prijsuitreiking
   17:30 aanvang BBQ (voor de opgegeven personen)
   19:00 /19.30 uur einde
   Er wordt deze keer een andere puzzelrit uitgezet, dus het is niet hetzelfde rondje als vorig jaar. De route wordt gereden in het "bolletje-pijltje" principe, wat makkelijk en goed te volgen is, ook als je alleen in de auto zit. Om te voorkomen dat we een lange sliert met auto's krijgen wordt er met tussenpauzes gestart. Je krijgt een lijst met vragen mee die je tijdens de rit moet beantwoorden. Deze lever je bij terugkomst in, en onder de beste 3 worden weer wat leuke prijzen vergeven. Halverwege de rit zal er bij een restaurantje een korte tussenstop worden ingepland waar iedereen even wat kan drinken of de benen kan strekken. Er wordt nog gewerkt aan een consumptiebon voor een drankje tijdens de tussenstop. De puzzelrit zal exclusief stop ongeveer 2 uur duren. Het is geen wedstrijd! Wie te vroeg binnenkomt krijgt minpunten, dus hou je gewoon netjes aan de verkeersregels!
   Tussen 16:00 en 16:30 uur komt iedereen weer terug in Nootdorp. De vragenlijsten worden bekeken en er volgt een prijsuitreikingom 17:00.
   Afhankelijk van hoe laat iedereen weer binnen is, en de prijsuitreiking is gedaan, starten we om 17:30 uur met de barbecue. Deze is volledig georganiseerd en natuurlijk voorzien van vlees, salades, sausjes en broodjes en natuurlijk ook een drankje. Er is voldoende ruimte om bij slecht weer binnen te kunnen staan, dus dat houdt ons niet tegen.
   Om ongeveer 19:00 a 19.30uur stoppen we er mee. Dan is iedereen weer op een normale tijd thuis, en kan de zaak weer netjes worden opgeruimd zodat hij maandagochtend weer open kan.
   Voor iedereen die er vorig jaar bij is geweest en de hele familie van Autobedrijf Mebu een beetje kent weet dat alles weer perfect geregeld zal zijn en er niets in de weg staat om er een super leuke dag van te maken!
   De kosten voor deze zeer gezellige dag zijn €20 per persoon. Plusleden betalen €17,50 per persoon. Ik ga er vanuit dat een ieder op basis van het aantal opgegeven personen zijn/haar totaalbedrag kan berekenen.
   Dit bedrag kan je overmaken naar:
   IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar
   Vermeld bij je betaling: BBQ Mebu, Forumnaam, aantal personen.
   Omdat er voor inkoop rekening moet worden gehouden met het aantal personen moeten de opgaves en betalingen binnen zijn voor uiterlijk 5 mei. Na die tijd is de betaling definitief en zal er bij een afmelding ook geen geld terug worden gegeven! Alle informatie komt ook op de Facebookpagina te staan, maar alle aanmeldingen lopen hier via het forum. Je deelname is pas definitief als je hier in dit topic op de deelnemerslijst staat en je betaling is ontvangen!
    
    
  • 30 juni 2019
   1  
   Geacht bestuur,
   De datum van de Ford Family Day 2019 is bekend! Graag nodigen we u en alle leden van uw club uit op zondag 30 juni. Ford Nederland organiseert dan een speciale dag voor alle Fordclubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Op deze locatie is namelijk genoeg ruimte beschikbaar, zodat velen hun Fords kunnen showen. Bovendien zijn er bij het Nationaal Militair Museum verschillende historische militaire Ford voertuigen te zien!
   Graag willen wij u vragen om zondag 30 juni alvast in de agenda te zetten. De Ford Family Day is te bezoeken van 11:00 tot 16:00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. De planning van de dag volgt snel!
   Wij horen graag vóór 1 mei of u wilt deelnemen met uw club, en met welke Ford modellen/aantallen u wenst te komen (graag één e-mail per club in plaats van individuele e-mails van leden; deze mail kunt u sturen naar prfordnl@ford.com t.a.v. ondergetekende). Bij deelname ontvangt u van ons een Excel bestand waarop u de namen van de berijders en kentekens kunt noteren.
   Omdat wij slechts over een beperkt aantal e-mailadressen (veelal van de voorzitters) beschikken, willen we u vriendelijk verzoeken dit bericht te delen op de website en social media van uw club. Wij sturen deze mail naar alle, bij ons bekende, Fordclubs. Mocht er inmiddels een nieuwe Fordclub zijn opgericht, schroom niet om het e-mailadres en de contactgegevens door te sturen.
   Zeer binnenkort zullen we een Ford Family Day eventpagina op Facebook aanmaken. In de aanloop naar het event kunnen bezoekers gemakkelijk de laatste nieuwtjes volgen!
   We zien uit naar uw aanmelding!
   Met vriendelijke groet,
    
   Marcia Kappen
 1. Dutch_Turbo_GT

  Dutch_Turbo_GT

  (38 years old)
 2. ford freak

  ford freak

  (30 years old)
 3. Pikkelateur

  Pikkelateur

  (34 years old)
 4. rickS

  rickS

  (33 years old)
 5. st-150

  st-150

  (31 years old)
 6. STdci

  STdci

  (39 years old)
×