Jump to content
Fiestaclub.nl
 • Agenda

  • 08 september 2019
   17  
   Het European Ford Event behoeft natuurlijk geen introductie meer! Voor Ford liefhebbers in Europa is dit de meeting die je eigenlijk niet mag missen. Dit jaar op zondag 8 september 2019 op de bekende Raceway in Venray. Het duurt dus nog even, maar noteer hem vast in de agenda! Ook dit jaar zullen wij weer op onze eigen clublane staan. De ruimte die wij als club krijgen wordt toegekend op basis van het aantal vooraf aangemelde auto's, dus wil je op de clublane staan dan moet je je vooraf bij ons aanmelden. Doe je dit niet dan kan je alsnog langskomen, maar dan sta je niet op onze clublane maar op de algemene parkeerplaats en betaal je bovendien het hogere bezoekerstarief. 
   Als clublid betaal je in de voorverkoop €9,- per persoon voor een plek op de clublane. Fiestaclub Plusleden krijgen een eenmalige korting van €5,- euro op de aanmeldingsprijs. Let op, je betaald per persoon en niet per auto. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk voor een plek op de clublane. Je kunt na verstrijken van de deadline voor de betalingen best besluiten extra personen mee te nemen, maar deze moeten dan bij de poort betalen en betalen het normale bezoekerstarief van €12,- per persoon. Extra auto's voor de clublane is na verstrijken van de deadline niet meer mogelijk!
   Ik ga er vanuit dat iedereen op basis van de hierboven vermelde tarieven zelf kan berekenen wat hij/zij moet betalen. Deze betaling kan worden overgemaakt naar:
   IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar. Vermeldt bij je betaling ook even je forumnaam aub, dat scheelt een hoop uitzoekwerk.
   Omdat iedereen vooraf aangemeld moet worden dien je ook vooraf te betalen. Alleen volledig betaalde aanmeldingen die zijn ontvangen voor vrijdag 16 augustus zijn definitief. Is je betaling voor die datum niet ontvangen dan heb je helaas geen toegang tot de clublane. Ook wordt er na die datum bij annulering geen geld teruggegeven, je zal zelf moeten proberen om je kaart(en) aan iemand anders kwijt te raken. We zijn er vroeg bij dit jaar, dus zorg er gewoon voor dat je aanmelding en betaling op tijd binnen zijn! Ieder jaar hebben we er in de laatste week van te voren weer een dagtaak aan om achter betalingen aan te gaan, of krijgen we vragen of er extra kaarten bij besteld kunnen worden. Voor dit jaar is de deadline ook gewoon echt de deadline. 
    
   Pre meeting We spreken om 07:30 af bij de McDonalds in Helmond Deurneseweg 19, 5709 AH Helmond. Meldt je even bij Gerjan of Niels, en je krijgt de kaarten. Je krijgt één parkeerkaart voor de auto, die leg je op het dashboard. Voor elke persoon die je hebt aangemeld krijg je een toegangskaart. Vanaf 08:00 uur hebben wij als club toegang tot het meeting terrein. Vanaf de McDonalds is het een klein kwartier rijden naar EFE. Vanaf 09:00 uur hebben ook de gewone bezoekers toegang tot het terrein. We verzamelen om half 8 en we willen niet te laat vertrekken, dus zorg dat je op tijd bent!
   Voor wie zijn auto nog wil wassen, naast de Mcdonalds zitten een aantal wasboxen
   Kan of wil je hier niet bij zijn, dan kunnen we je toegangskaarten vooraf opsturen. Dit is wel op eigen risico, omdat wij de kaarten meestal pas kort van te voren ontvangen kunnen we niet garanderen dat we tijd genoeg hebben om ze door te sturen. Wil je echt zekerheid, kom dan naar Helmond.
   Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om op het terrein van de raceway te kamperen. Je hoeft je dus niet te haasten of vroeg op te staan, want je kunt op zaterdag al naar Venray rijden, vanaf 12 uur kan je het terrein op. Let wel, het is geen hotel, kamperen dus. De kosten voor de camping zijn 25 euro per persoon, de toegangskaart voor de meeting en deelname aan het avondprogramma op zaterdag is hierbij inbegrepen. Aanmelden en betalen voor de camping loopt ook via ons, dus geef dit ook bij ons aan.
   Geef bij je aanmelding aan met hoeveel auto's en hoeveel personen je komt en of je wil kamperen.
  • 06 oktober 2019
   0  
   Safe the date
  • 09 november 2019
   4  
   Het is inmiddels traditie geworden, we gaan weer wokken. Zoals voorgaande keren weer op de bekende locatie bij Yakimono in Houten. Prima eten en mooi centraal, dus waarom zouden we dat veranderen.
   We gaan om 19:30 uur wokken bij restaurant Yakimono in Houten, nabij Utrecht. Wokken lijkt me duidelijk voor iedereen. Het arrangement is van 19:30 t/m 22:00 uur, en die tijd kun je eten wat je wilt. Voorafgaand aan het wokken gaan we bowlen, en ook dit behoeft denk ik geen uitleg. Het bowlen is op dezelfde locatie als het wokrestaurant.
   We hebben gekozen voor zaterdag 9 november.
   Voor wie er niet eerder mee is geweest, of het niet meer weet, dit gaan we doen:
   Planning aan de hand van vorig jaar. Deze kan nog wijzigen. 
   17:00 - 17:30 uur: Verzamelen op de parking van Yakimono
   17:50: Bowlen van 18:00 tot 19:00
   19:00: Even wachten tot 19:30, kan in de bar
   19:30: Wokken, t/m 22:00 uur
   22:00: Er is na het wokken op dezelfde locatie nog een gelegenheid om te zitten en wat te drinken, of te darten, poolen of snooker. Of we hier nog heen gaan hangt af van of iedereen nog zin heeft of niet, je kunt na het wokken ook gewoon naar huis gaan.
   Heb je geen tijd, of geen zin om mee te doen aan de activiteit, dan kun je ook alleen komen wokken. Geef dit wel vooraf aan!
   Uiteraard zijn aan deze meeting kosten verbonden. De kosten voor het bowlen zijn afhankelijk van het aantal personen, aangezien je betaald voor het aantal banen en niet voor de personen. Reken op ongeveer €4,-  Voor het wokken betaal je €26,50 p.p. excl. drank.
   (In het verleden is gebleken dat iedereen ongeveer evenveel drinkt (bier/wijn/fris), dus het totaalbedrag delen we uiteindelijk gewoon door het aantal personen). Reken op een totaalbedrag van ongeveer €45,- a €50,- per persoon, compleet voor de activiteit , eten en drinken. Er kan uitsluitend contant betaald worden. Dus neem voldoende geld mee!
   Wil of kan je niet de hele avond, dan kan je er ook voor kiezen om alleen te komen bowlen, of alleen te wokken. Laat dit vooraf duidelijk weten. 
   Opgeven aub voor 19 oktober, aangezien we moeten reserveren. Geef het aantal personen door, en of je wilt mee doen met bowlen en wokken, of alleen één van beide. Een aantal van jullie heeft al gezegd te komen, maar ik kan niet alles onthouden dus geef het alsnog even door hier.
 1. Dutch_Turbo_GT

  Dutch_Turbo_GT

  (38 years old)
 2. ford freak

  ford freak

  (30 years old)
 3. Pikkelateur

  Pikkelateur

  (34 years old)
 4. rickS

  rickS

  (33 years old)
 5. st-150

  st-150

  (31 years old)
 6. STdci

  STdci

  (39 years old)
×