Jump to content
Fiestaclub.nl
 • Agenda

  • 13 januari 2019
   21  
   Ook 2019 willen we het jaar goed beginnen met een meeting. 
   Dit keer hebben we gekozen om het op zondag 13 januari te doen. 
   Adres:
   Starbucks, burger king
   Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht
   Tijd:
   13.00 tot de laatste weg is. 
   De meeting is bedoeld net als voorgaande jaren voor de ford clubs. .
  • 05 mei 2019
   6  
   Hier komt de informatie over fitp zodra het beschikbaar is. 
  • 30 juni 2019
   0  
   Geacht bestuur,
   De datum van de Ford Family Day 2019 is bekend! Graag nodigen we u en alle leden van uw club uit op zondag 30 juni. Ford Nederland organiseert dan een speciale dag voor alle Fordclubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Op deze locatie is namelijk genoeg ruimte beschikbaar, zodat velen hun Fords kunnen showen. Bovendien zijn er bij het Nationaal Militair Museum verschillende historische militaire Ford voertuigen te zien!
   Graag willen wij u vragen om zondag 30 juni alvast in de agenda te zetten. De Ford Family Day is te bezoeken van 11:00 tot 16:00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. De planning van de dag volgt snel!
   Wij horen graag vóór 1 mei of u wilt deelnemen met uw club, en met welke Ford modellen/aantallen u wenst te komen (graag één e-mail per club in plaats van individuele e-mails van leden; deze mail kunt u sturen naar prfordnl@ford.com t.a.v. ondergetekende). Bij deelname ontvangt u van ons een Excel bestand waarop u de namen van de berijders en kentekens kunt noteren.
   Omdat wij slechts over een beperkt aantal e-mailadressen (veelal van de voorzitters) beschikken, willen we u vriendelijk verzoeken dit bericht te delen op de website en social media van uw club. Wij sturen deze mail naar alle, bij ons bekende, Fordclubs. Mocht er inmiddels een nieuwe Fordclub zijn opgericht, schroom niet om het e-mailadres en de contactgegevens door te sturen.
   Zeer binnenkort zullen we een Ford Family Day eventpagina op Facebook aanmaken. In de aanloop naar het event kunnen bezoekers gemakkelijk de laatste nieuwtjes volgen!
   We zien uit naar uw aanmelding!
   Met vriendelijke groet,
    
   Marcia Kappen

Events happening today

No events scheduled today

4 birthdays today

×