Jump to content
Fiestaclub.nl
 • Agenda

  • 17 november 2018
   21  
   Het begint inmiddels traditie te worden, we gaan weer wokken. Zoals voorgaande keren weer op de bekende locatie bij Yakimono in Houten. Prima eten en mooi centraal, dus waarom zouden we dat veranderen.
   We gaan om 19:30 uur wokken bij restaurant Yakimono in Houten, nabij Utrecht. Wokken lijkt me duidelijk voor iedereen. Het arrangement is van 19:30 t/m 22:00 uur, en die tijd kun je eten wat je wilt. Voorafgaand aan het wokken gaan we bowlen, en ook dit behoeft denk ik geen uitleg. Het bowlen is op dezelfde locatie als het wokrestaurant.
   We hebben gekozen voor zaterdag 17 november.
   Voor wie er niet eerder mee is geweest, of het niet meer weet, dit gaan we doen:
   Planning aan de hand van vorig jaar. Deze kan nog wijzigen. 
   17:00 - 17:30 uur: Verzamelen op de parking van Yakimono
   17:50: Bowlen van 18:00 tot 19:00
   19:00: Even wachten tot 19:30, kan in de bar
   19:30: Wokken, t/m 22:00 uur
   22:00: Er is na het wokken op dezelfde locatie nog een gelegenheid om te zitten en wat te drinken, of te darten, poolen of snooker. Of we hier nog heen gaan hangt af van of iedereen nog zin heeft of niet, je kunt na het wokken ook gewoon naar huis gaan.
   Heb je geen tijd, of geen zin om mee te doen aan de activiteit, dan kun je ook alleen komen wokken. Geef dit wel vooraf aan!
   Uiteraard zijn aan deze meeting kosten verbonden. De kosten voor het bowlen zijn afhankelijk van het aantal personen, aangezien je betaald voor het aantal banen en niet voor de personen. Reken op ongeveer €4,-  Voor het wokken betaal je €24,50 p.p. excl. drank.
   (In het verleden is gebleken dat iedereen ongeveer evenveel drinkt (bier/wijn/fris), dus het totaalbedrag delen we uiteindelijk gewoon door het aantal personen). Reken op een totaalbedrag van ongeveer €45,- a €50,- per persoon, compleet voor de activiteit , eten en drinken. Er kan uitsluitend contant betaald worden. Dus neem voldoende geld mee!
   Wil of kan je niet de hele avond, dan kan je er ook voor kiezen om alleen te komen bowlen, of alleen te wokken. Laat dit vooraf duidelijk weten. 
   Opgeven aub voor 27 oktober, aangezien we moeten reserveren. Geef het aantal personen door, en of je wilt mee doen met bowlen en wokken, of alleen één van beide. Een aantal van jullie heeft al gezegd te komen, maar ik kan niet alles onthouden dus geef het alsnog even door hier.

Events happening today

No events scheduled today

5 birthdays today

×