Jump to content
Fiestaclub.nl
 • Agenda

  • 27 mei 2018
   49  
   Na het succes van vorig jaar kon het natuurlijk niet uitblijven dat we dit jaar met een vervolg zouden komen!
   Op Zondag 27 mei wordt er voor de Fiestaclub door Autobedrijf Mebu in Nootdorp weer een gezellige dag georganiseerd. De dag zal er grotendeels hetzelfde uit komen te zien als vorig jaar, waarom veranderen als het een succes was. Er kunnen nog wat kleine veranderingen in het schema worden doorgevoerd, maar de datum staat vast dus die kan je vast noteren.
   Het programma zal er ongeveer zo uit komen te zien:
   13:00 uur aanvang in Nootdorp, ontvangst met koffie/thee en koek en inschrijven voor de puzzelrit
   13:45 uur tot ongeveer 14:15 uur aanvang puzzelrit
   16:00 uur tot ongeveer 17:00 uur terugkomst in Nootdorp
   17:00 uur aanvang BBQ
   19:00 uur einde
   Er wordt deze keer een andere puzzelrit uitgezet, dus het is niet hetzelfde rondje als vorig jaar. De route wordt gereden in het "bolletje-pijltje" principe, wat makkelijk en goed te volgen is, ook als je alleen in de auto zit. Om te voorkomen dat we een lange sliert met auto's krijgen wordt er met tussenpauzes gestart. Je krijgt een lijst met vragen mee die je tijdens de rit moet beantwoorden. Deze lever je bij terugkomst in, en onder de beste 3 worden weer wat leuke prijzen vergeven. Halverwege de rit zal er bij een restaurantje een korte tussenstop worden ingepland waar iedereen even wat kan drinken of de benen kan strekken. Er wordt nog gewerkt aan een consumptiebon voor een drankje tijdens de tussenstop. De puzzelrit zal exclusief stop ongeveer 2 uur duren. Het is geen wedstrijd! Wie te vroeg binnenkomt krijgt minpunten, dus hou je gewoon netjes aan de verkeersregels!
   Tussen 16:00 en 17:00 uur komt iedereen weer terug in Nootdorp. De vragenlijsten worden bekeken en er volgt een prijsuitreiking.
   Afhankelijk van hoe laat iedereen weer binnen is, en de prijsuitreiking is gedaan, starten we om 17:00 uur met de barbecue. Deze is volledig georganiseerd en natuurlijk voorzien van vlees, salades, sausjes en broodjes en natuurlijk ook een drankje. Er is voldoende ruimte om bij slecht weer binnen te kunnen staan, dus dat houdt ons niet tegen.
   Om ongeveer 19:00 uur stoppen we er mee. Dan is iedereen weer op een normale tijd thuis, en kan de zaak weer netjes worden opgeruimd zodat hij maandagochtend weer open kan.
   Voor iedereen die er vorig jaar bij is geweest en de hele familie van Autobedrijf Mebu een beetje kent weet dat alles weer perfect geregeld zal zijn en er niets in de weg staat om er een super leuke dag van te maken!
   De kosten voor deze zeer gezellige dag zijn 20 euro per persoon. Plusleden betalen 17,50 per persoon. Ik ga er vanuit dat een ieder op basis van het aantal opgegeven personen zijn/haar totaalbedrag kan berekenen.
   Dit bedrag kan je overmaken naar:
   IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar
   Vermeld bij je betaling: BBQ Mebu, Forumnaam, aantal personen.
   Omdat er voor inkoop rekening moet worden gehouden met het aantal personen moeten de opgaves en betalingen binnen zijn voor uiterlijk 12 mei. Na die tijd is de betaling definitief en zal er bij een afmelding ook geen geld terug worden gegeven! Alle informatie komt ook op de Facebookpagina te staan, maar alle aanmeldingen lopen hier via het forum. Je deelname is pas definitief als je hier in dit topic op de deelnemerslijst staat en je betaling is ontvangen!
  • 10 juni 2018
   1  
   Zondag 10 juni is het weer tijd voor de jaarmeeting van de XRST-club op het Midland Circuit te Lelystad. De organisatie van deze meeting is geheel in handen van de XRRS club.
   Jaarmeeting:
   Het Ford evenement voor de hele gezin van het jaar staat weer klaar om van start te gaan. De Jaarmeeting van de Ford XRST Club. Er is weer van alles te doen, te zien, te koop, te beleven, te bepraten en ga zo maar door. Kortom, een heleboel redenen om deze gezellige meeting bij te wonen! Zie website voor meer informatie. Kosten zijn €0.00 voor XRST clubleden, en €10,- voor niet leden. Kaarten koop je aan de poort, vooraf opgeven is niet noodzakelijk.
   Om 10:00 uur gaat de poort open. Wij verzamelen tussen 09:30 en 09:45 op het terrein van de Macdonalds in Lelystad. Vanaf daar rijden we gezamelijk naar de meeting.
   MacDonalds
   Larserplein 10
   8226 PB Lelystad
   Opgeven voor XRST Jaarmeeting is in principe niet nodig, maar je kunt hier natuurlijk wel laten weten of je komt.
  • 01 juli 2018
   13  
   Geacht bestuur,
    
   Graag nodigen wij alle leden van uw club van harte uit op de Ford Family Day! Op zondag 1 juliorganiseert Ford Nederland een speciale dag voor alle Ford clubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. De dag vindt zoals voorgaande jaren plaats op het terrein van hetNationaal Militair Museum in Soesterberg. Het Nationaal Militair Museum, waar overigens ook een aantal historische militaire Ford voertuigen te zien zijn, heeft een grote betonplaat voor het pand waar we een fors aantal Fords op kwijt kunnen.
    
   Graag willen wij u vragen om 1 juli alvast in de agenda te zetten. De Ford Family Day is op zondag 1 juli te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. De planning van de dag volgt snel!
    
   Wij horen graag vóór 1 mei of u wilt deelnemen en met welke Ford modellen/aantallen u wenst te komen (graag één e-mail per club in plaats van individuele e-mails van leden; deze mail kunt u sturen naar prfordnl@ford.com t.a.v. ondergetekende). Bij deelname ontvangt u van ons een Excel bestand waar u de namen van de berijders en kentekens kunt noteren.
   Vriendelijk verzoek dit bericht te delen op de website of social media van de club omdat wij slechts over een beperkt aantal e-mailadressen (veelal van de voorzitters) beschikken Wij sturen deze mail naar alle bij ons bekende Ford clubs. Mocht er inmiddels een nieuwe Ford club zijn opgericht, schroom niet om het e-mailadres dan wel de contactgegevens door te sturen.
   Zeer binnenkort blazen wij ook de Ford Family Day event pagina op Facebook nieuw leven in, zodat we nieuwtjes in aanloop naar het evenement makkelijker kunnen delen. 
   We zien uit naar uw komst!
   Met vriendelijke groet,
   Met vriendelijke groet,
    
   Marcia Kappen
  • 15 juli 2018
   1  
   In dit topic kan er gepraat worden ideeen opgedaan worden enz.. Deze komen dan hier in het agenda item te staan. En word als definitief gezien. Om zo het overzicht te houden is alleen het agenda item doorslaggevend.
   Medio juni willen we alle informatie omtrent de meeting rond hebben tot die tijd zijn alle ideeën welkom in dit topic. 
    
   Meeting informatie. 
   Locatie:
   Tijd:
   Fotograven:
   Deelnemers:

×