Jump to content
Fiestaclub.nl
 • Agenda

  • 06 oktober 2019
   5  
   Het is weer zover! De Fiestaclub georganiseerd dit jaar ook weer een meeting bij schipperstop in Veldhoven.   13:00/17:00
    
   ELKE Ford is welkom 
    
   Dit jaar is er ook weer een Gratis inkom, we kunnen de ruimte die we bij Schippersstop krijgen belangeloos gebruiken.  Daarom willen we de mensen vragen niets van thuis mee te nemen en een colaatje of een broodje te nuttigen in de Lunchroom van hun. We hopen weer op een nog grotere opkomt dan vorig jaar, er is ruimte genoeg!
    
   We kunnen de auto's rondom het gebouw zetten, dit gebouw is helemaal georiënteerd in de race stijl die we gewend zijn van het circuit.
    
   Dus jullie mooie wagens komen helemaal tot hun recht tijdens dit evenement!
    
   Dit jaar zijn we ook weer welkom bij Schippersstop, en we gaan er weer iets moois van maken.
   Ook zijn er prijzenbekers te winnen in verschillende klasses
    
    
   Alle nuttige faciliteiten voor ons zijn  geopend O.a
    
   Een geweldige Wasstraat , genoeg losse Wasboxen en een ruime lunchroom zijn aanwezig op het terrein. Tevens kan er ook getankt worden voor die mensen die een flinke rit achter de rug hebben.
   Bij de pomp kan er 95,98 en102 octaan voor de echte racemonsters getankt worden. 
    
   Dus ook al is je auto een beetje vies, natuurlijk  even wassen of afspuiten zodat je hem blinkend en trots in het rijtje neer kunt zetten!
  • 09 november 2019
   8  
   Het is inmiddels traditie geworden, we gaan weer wokken. Zoals voorgaande keren weer op de bekende locatie bij Yakimono in Houten. Prima eten en mooi centraal, dus waarom zouden we dat veranderen.
   We gaan om 19:30 uur wokken bij restaurant Yakimono in Houten, nabij Utrecht. Wokken lijkt me duidelijk voor iedereen. Het arrangement is van 19:30 t/m 22:00 uur, en die tijd kun je eten wat je wilt. Voorafgaand aan het wokken gaan we bowlen, en ook dit behoeft denk ik geen uitleg. Het bowlen is op dezelfde locatie als het wokrestaurant.
   We hebben gekozen voor zaterdag 9 november.
   Voor wie er niet eerder mee is geweest, of het niet meer weet, dit gaan we doen:
   Planning aan de hand van vorig jaar. Deze kan nog wijzigen. 
   17:00 - 17:30 uur: Verzamelen op de parking van Yakimono
   17:50: Bowlen van 18:00 tot 19:00
   19:00: Even wachten tot 19:30, kan in de bar
   19:30: Wokken, t/m 22:00 uur
   22:00: Er is na het wokken op dezelfde locatie nog een gelegenheid om te zitten en wat te drinken, of te darten, poolen of snooker. Of we hier nog heen gaan hangt af van of iedereen nog zin heeft of niet, je kunt na het wokken ook gewoon naar huis gaan.
   Heb je geen tijd, of geen zin om mee te doen aan de activiteit, dan kun je ook alleen komen wokken. Geef dit wel vooraf aan!
   Uiteraard zijn aan deze meeting kosten verbonden. De kosten voor het bowlen zijn afhankelijk van het aantal personen, aangezien je betaald voor het aantal banen en niet voor de personen. Reken op ongeveer €4,-  Voor het wokken betaal je €26,50 p.p. excl. drank.
   (In het verleden is gebleken dat iedereen ongeveer evenveel drinkt (bier/wijn/fris), dus het totaalbedrag delen we uiteindelijk gewoon door het aantal personen). Reken op een totaalbedrag van ongeveer €45,- a €50,- per persoon, compleet voor de activiteit , eten en drinken. Er kan uitsluitend contant betaald worden. Dus neem voldoende geld mee!
   Wil of kan je niet de hele avond, dan kan je er ook voor kiezen om alleen te komen bowlen, of alleen te wokken. Laat dit vooraf duidelijk weten. 
   Opgeven aub voor 19 oktober, aangezien we moeten reserveren. Geef het aantal personen door, en of je wilt mee doen met bowlen en wokken, of alleen één van beide. Een aantal van jullie heeft al gezegd te komen, maar ik kan niet alles onthouden dus geef het alsnog even door hier.

×